Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kjm_us_auth 1000756051 kni^"
  1. Jak nakrmit diktátora : Saddám Husajn, Idi Amin, Enver Hodža, Fidel Castro a Pol Pot očima jejich osobních kuchařů / Witold Szabłowski ; z polského originálu Jak nakarmić dyktatora přeložila Jarmila Horáková  Praha : Dokořán : Jaroslava Jiskrová - Máj, 2021 . 275 stran . ISBN 978-80-7675-016-6. ISBN 978-80-7574-010-6 . [2, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N69496; 929 (SZA)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Štýřice10000
  2. Rusko pohledem z kuchyně : jak budovat impérium nožem, naběračkou a vidličkou / Witold Szabłowski ; z polského originálu Rusko od kuchni ... přeložila Jaroslava Jiskrová  Praha : Dokořán, 2023 . 396 stran . ISBN 978-80-7675-074-6 . [1, z toho volných 0, délka fronty rezervací 2]
    N72349; 94(41/99) (SZA)
    Novinka
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00102
  3. Tančící medvědi / Witold Szablowski ; z polského originálu Tańczące niedźwiedzie přeložila Lenka Kuhar Daňhelová  Praha : Dokořán : Jaroslava Jiskrová - Máj, 2021 . 245 stran . ISBN 978-80-7675-025-8. ISBN 978-80-7574-014-4 . [1, z toho volných 0]
    N70111; 316 (SZA)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  4. Vrah z města meruněk : příběhy z Turecka / Witold Szabŀowski ; z polského originálu Zabójca z miasta moreli. Reportaże z Turcji přeložila Barbora Gregorová  Praha : Jaroslava Jiskrová - Máj : Dokořán, 2016 . 221 stran . ISBN 978-80-7363-759-0. ISBN 978-80-86643-93-9 . [6, z toho volných 6, Ve volném výběru 6]
    N61532; 913(5) (SZA)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Královo Pole10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.