Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kjm_us_auth 1000751562 kni^"
  1. Agilní přístupy vývoje produktu a řízení projektu : komplexně, prakticky a dle světové praxe / Jan Doležal  Praha : Grada, 2022 . 191 stran . ISBN 978-80-271-3705-3 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N71215; 005 (DOL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Agilní přístupy vývoje produktu a řízení projektu

    kniha + e-kniha

  2. Hitmakeři : tajemství popularity v éře rozptylování / Derek Thompson ; překlad Filip Drlík  V Brně : Jan Melvil Publishing, 2017 . 343 stran . ISBN 978-80-7555-026-2 . [1, z toho volných 0]
    N63754; 316 (THO)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Hitmakeři

    kniha + e-kniha

  3. Marketing management / Philip Kotler, Kevin Lane Keller ; překlad Tomáš Juppa, Martin Machek  Praha : Grada, 2013 . 814 stran . ISBN 978-80-247-4150-5 . [2, z toho volných 1]
    II-N58620; 658 (KOT)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  4. Vydělávejte svými nápady : vytvářejte produkty a služby, po kterých zákazníci touží / autoři Alexander Osterwalder, Yves Pigneur, Greg Bernarda, Alan Smith ; překlad: Markéta Polochová  V Brně : BizBooks, 2016 . 298 stran, 12 nečíslovaných stran . ISBN 978-80-265-0452-8 . [1, z toho volných 0]
    Část: 2.
    N60926; 005 (OST)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  5. Základy marketingu / Miroslav Karlíček a kolektiv  Praha : Grada, 2018 . 285 stran . ISBN 978-80-247-5869-5 . [3, z toho volných 3, Ve volném výběru 3]
    N65050; 658 (KAR)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bystrc10000
    Husovice10000
    Základy marketingu

    kniha + e-kniha



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.