Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kjm_us_auth 1000726823 kni^"
  1. Divoké kvašené nápoje : limonády, piva, vína, medoviny / Pascal Baudar ; překlad Tomáš Roztočil  Praha : Alferia, 2022 . 299 stran . ISBN 978-80-271-3479-3 . [1, z toho volných 0]
    N70732; 641/642 (BAU)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Divoké kvašené nápoje

    kniha + e-kniha

  2. Fermentace : recepty na domácí kvašení / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila: Jana Bílková  Praha : Grada, 2015 . 126 stran . ISBN 978-80-247-5634-9 . [10, z toho volných 9, Ve volném výběru 9]
    N60478; 641/642 (BEL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Husovice10000
    Královo Pole10000
    Líšeň, Jírova10000
    Maloměřice10000
    Medlánky10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000
  3. Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková  Praha : Alferia, 2023 . 333 stran, 16 stran obrazových příloh . ISBN 978-80-271-1342-2 . [1, z toho volných 0]
    N72218; 641/642 (SHI)
    Novinka
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Kouzlo fermentace s plísní koji

    kniha + e-kniha

  4. Nakládáme zeleninu : zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení / Claudia Lorenz-Ladener ; přeložila Magda léna Pomikálková  Praha : Grada Publishing, 2016 . 120 stran . ISBN 978-80-247-5785-8 . [4, z toho volných 3, Ve volném výběru 3]
    N61899; 641/642 (LOR)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Husovice10000
    Medlánky10000
    Štýřice10000
    Nakládáme zeleninu

    kniha + e-kniha

  5. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu / Kathryn Lukas a Shane Peterson ; fotografie Eric Wolfinger ; z anglického originálu The Farmhouse culture guide to fermenting přeložila Martina Benešová  Olomouc : ANAG, [2021]  ©2021 . 371 stran . ISBN 978-80-7554-332-5 . [1, z toho volných 0]
    N69852; 641/642 (LUK)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  6. Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] . Praha : Grada, 2015 . 255 s . ISBN 978-80-247-5214-3 . [14, z toho volných 11, Ve volném výběru 11]
    N58833; 641/642 (KAT)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Bohunice10000
    Bystrc00100
    Černá Pole10000
    Jundrov10000
    Kohoutovice10000
    Královo Pole10000
    Lesná10000
    Mahenův památník10000
    Maloměřice10000
    Nový Lískovec10000
    Řečkovice10000
    Starý Lískovec00100
    Tuřany10000
    Žabovřesky00100
  7. Síla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky / Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz  Praha : Alferia, 2020 . 253 stran . ISBN 978-80-271-3029-0 . [1, z toho volných 0]
    N68974; 641/642 (KAT)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Síla přírodní fermentace

    kniha + e-kniha

  8. Zkvašeno : kuchařka na doma / Zuzana Ouhrabková, Vláďa Sojka  V Brně : Jota, 2023 . 310 stran . ISBN 978-80-7565-939-2 . [2, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N71998; 641/642 (OUH)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Slatina00100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.