Výsledky vyhledávání

  1. Chemie na talíři / Ondřej Dvořák  Praha : Grada Publishing, 2021 . 207 stran . ISBN 978-80-271-2881-5 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N70163; 641/642 (DVO)
    Novinka
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Chemie na talíři

    kniha + e-kniha

  2. Molekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme / Miroslav Raab . V Praze : Dauphin, 2014 . 143 s . ISBN 978-80-7272-629-5 . [1, z toho volných 1]
    N58482; 641/642 (RAA)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  3. Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni / Vladimír Mikeš ; [ilustrace Václav Johanus] . Praha : Dokořán, 2008 . 199 s . ISBN 978-80-7363-143-7 : . [1, z toho volných 1]
    N50232; 641/642 (MIK)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000