Výsledky vyhledávání
Váš dotaz:
Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kjm_us_auth 1000724313 kni^"
- Chemie na talíři / Ondřej Dvořák Praha : Grada Publishing, 2021 . 207 stran . ISBN 978-80-271-2881-5 . [1, z toho volných 0]
N70163; 641/642 (DVO)Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené Vyžádáno Počet rezervací Ústřední knihovna 0 0 1 0 0 - Molekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme / Miroslav Raab . V Praze : Dauphin, 2014 . 143 s . ISBN 978-80-7272-629-5 . [1, z toho volných 1]
N58482; 641/642 (RAA)Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené Vyžádáno Počet rezervací Ústřední knihovna 1 0 0 0 0 - Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni / Vladimír Mikeš ; [ilustrace Václav Johanus] . Praha : Dokořán, 2008 . 199 s . ISBN 978-80-7363-143-7 : . [1, z toho volných 1]
N50232; 641/642 (MIK)Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené Vyžádáno Počet rezervací Ústřední knihovna 1 0 0 0 0