Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kjm_us_auth 1000649086 kni^"
  1. Gastronomie : vybrané kapitoly / Miroslav Fišera a kolektiv autorů  Český Těšín : 2 Theta, 2016 . 285 stran . ISBN 978-80-86380-78-0 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N68431; 641/642 (FIŠ)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  2. Jezte opravdové jídlo / Carlos Ríos ; přeložil Štěpán Zajac  Praha : Dobrovský s.r.o., 2023 . 357 stran . ISBN 978-80-277-1315-8 . [1, z toho volných 0]
    N71990; 613 (RÍO)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Jezte opravdové jídlo

    kniha + e-kniha

  3. Lži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí / Hans-Ulrich Grimm ; překlad: Kristýna Talafantová  Praha : Dobrovský s.r.o., 2017 . 258 stran . ISBN 978-80-7390-367-1 . [2, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N63378; 66 (GRI)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Štýřice00100
  4. Vyměň chemii za jídlo* : víš, co obsahují tvoje oblíbené jogurty, kečupy, sušenky? / Julita Batorová ; překlad Mirka Polová  Praha : Alferia, 2020 . 245 stran . ISBN 978-80-247-3735-5 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N68839; 613 (BAT)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Vyměň chemii za jídlo*

    kniha + e-kniha



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.