Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kjm_us_auth 1000371317 kni^"
  1. Blues černýho kafe / Henry Rollins ; z anglického originálu přeložila Kamila Lederová ; doslov Vojtěch Lindaur . Praha : Maťa, 1998 . 140 s . ISBN 80-86013-50-2 . [3, z toho volných 2, Ve volném výběru 1]
    Část: 1.
    A35212; (ROL); III. (ROL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Sklad10000
    Staré Brno00000
  2. Cafe Babar : 20 současných sanfranciských básníků / [uspořádal Bruce Isaacson] ; přeložili Kamila Lederová ... [et al.] ; [předmluva Phil Shöenfelt] ; [poznámky o autorech Bruce Isaacson] ; [fotografie Richard Gibson a soukromé sbírky básníků] . Praha : Maťa, 2004 . 234 s . ISBN 80-7287-059-9 : . [2, z toho volných 2, Ve volném výběru 1]
    B13605/00; (CAF)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna20000
  3. Porno / Irvine Welsh ; přeložila Kamila Lederová-Crooks  Praha : Argo, 2017 . 571 stran . ISBN 978-80-257-2056-1 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Část: 3.
    A63156; (WEL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  4. Solipsista / Henry Rollins ; [přeložila Kamila Lederová] ; [ilustrace Petr Břinčil] . Praha : Maťa, 2002 . 198 s, [8] l ilustrací na příl . ISBN 80-7287-038-6 : . [2, z toho volných 2, Ve volném výběru 1]
    I-A38922; (ROL); V.b (ROL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Sklad10000
  5. Ztroskotání Christophera Martina / William Golding ; [přeložila Kamila Lederová-Crooks ; doslov napsal l.bosch ; ilustrovala Lucie Třešňáková] . Praha : Maťa, 2005 . 211 s . ISBN 80-7287-102-1 : . [1, z toho volných 1]
    I-A43991; (GOL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.