Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kjm_us_auth 1000725654^"
  1. Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková  Praha : Alferia, 2023 . 333 stran, 16 stran obrazových příloh . ISBN 978-80-271-1342-2 . [1, z toho volných 0]
    N72218; 641/642 (SHI)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Kouzlo fermentace s plísní koji

    kniha + e-kniha

  2. Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková] . Praha : Grada, 2015 . 255 s . ISBN 978-80-247-5214-3 . [14, z toho volných 11, Ve volném výběru 11]
    N58833; 641/642 (KAT)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Bohunice10000
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Jundrov10000
    Kohoutovice00100
    Královo Pole10000
    Lesná10000
    Mahenův památník10000
    Maloměřice10000
    Nový Lískovec10000
    Řečkovice10000
    Starý Lískovec00100
    Tuřany10000
    Žabovřesky00100
  3. Síla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky / Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz  Praha : Alferia, 2020 . 253 stran . ISBN 978-80-271-3029-0 . [1, z toho volných 0]
    N68974; 641/642 (KAT)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Síla přírodní fermentace

    kniha + e-kniha

  4. Umění fermentace II. Díl druhý / Sandor Katz  Praha : Alferia, 2021 . ISBN 978-80-271-0315-7 : .
    Umění fermentace II

    e-kniha



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.