Výsledky vyhledávání

  1. Brambory, rýže, těstoviny, zelenina, saláty / [překlad Jarmila Vonderková] . Praha : Rebo, c1994 . 192 s . ISBN 80-85815-22-2 : . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    II-N56510; 641/642 (BRA)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  2. Čínská kuchyně / [autor textu Christoph Peck] ; [fotografie Siegfried Himmer ... et al.] ; [přeložil Eugen Štumpf] . V Praze : Knižní klub, 1999 . 127 s . ISBN 80-242-0006-6 : . [1, z toho volných 1]
    N55501; 641/642 (PEC)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  3. 3.Fondue

    Fondue : klasické a exoticky pikantní / [přeložila Alena Vlčková] . Praha : Knižní klub : Ikar, 1997 . 109 s . ISBN 80-7176-446-9. ISBN 80-7202-077-3 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N54895; 641/642 (FON)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Královo Pole10000
  4. Polévky, eintopfy, nákypy / [překlad Thea Větrovská] . Praha : Rebo, c1994 . 192 s . ISBN 80-85815-27-3 : . [1, z toho volných 1]
    II-N56511; 641/642 (POL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000