Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kjm_us_auth 1000572470^"
  1. Celiakie / Renata Červenková ; odborná spolupráce Milan Lukáš ; [fotograf Petr Šolar] . Praha : Galén, c2006 . 64 s . ISBN 80-7262-425-3 : . [1, z toho volných 1]
    N52432; 616 (ČER)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  2. Crohnova nemoc a ulcerózní kolitida / Renata Červenková ; odborná spolupráce Milan Lukáš ; [fotografie Petr Šolar] . Praha : Galén, c2009 . 111 s . ISBN 978-80-7262-600-7 : . [15, z toho volných 15, Ve volném výběru 13]
    N51474; 616 (ČER)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna20000
    Bohunice10000
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Jundrov10000
    Královo Pole10000
    Lesná10000
    Nový Lískovec10000
    Řečkovice10000
    Slatina10000
    Starý Lískovec10000
    Tuřany10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000
  3. Čas psychopatů / Radkin Honzák, František Honzák  Praha : Galén, 2020 . 1 audiodisk (8 hodin, 40 minut) . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    F30116
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Čas psychopatů

    zvukový dokument

  4. Jiří Konvrzek : vědomá sabotáž pop music / dotazovatel: Antonín Kocábek ; dotazovaný: Jiří Konvrzek ; foto: Petr Šolar .
    In: UNI. ISSN 1214-4169. Roč. 33, č. 1 (2023), s. 18-21 .
    Hc2681/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  5. Můj král trpaslíků, aneb, Cverkologie - první česká vědecká nauka o trpaslících : úsměvná kniha o trpaslících / Helena Haškovcová ; [dokumentace z archivu autorky] ; [foto Petr Šolar] ; [editor Lubomír Houdek] . Praha : Galén, c2006 . 129 s . ISBN 80-7262-388-5 : . [1, z toho volných 1]
    N45566; 398 (HAŠ)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.