Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kjm_us_auth 1000544020^"
  1. Nakládání a uzení / Dick a James Strawbridgeovi ; přeložil Viktor Faktor . V Praze : Metafora, 2013 . 176 s . ISBN 978-80-7359-356-8 : . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N55810; 641/642 (STR)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  2. Nejlepší zabijačkové speciality / [text a fotografie] Alexander Hlinovský ; [překlad Stanislava Moravcová ; editorka Jana Steinerová ; fotografie Shutterstock] . Praha : Slovart, 2014 . 95 s . ISBN 978-80-7391-912-2 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    II-N58355; 641/642 (HLI)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  3. Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] . Praha : Grada, 2012 . 125 s . ISBN 978-80-247-4266-3 : . [2, z toho volných 2, Ve volném výběru 1]
    N54999; 641/642 (GAH)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Řečkovice10000
    Uzení, nakládání a konzervování masa

    kniha + e-kniha

  4. Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů / Alena Doležalová a kolektiv  České Budějovice : Dona, 2016 . 220 stran . ISBN 978-80-7322-193-5 . [2, z toho volných 2, Ve volném výběru 2]
    N61605; 641/642 (DOL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Řečkovice10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.