Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 1535  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kjm_us_auth 1000505260^"
  1. (Prostřeno) bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života / Zdeněk Pohlreich ; fotografie Alena Hrbková ; text sestavil a redigoval Ondřej Horák  Praha : Ikar, 2010 . 245 stran . ISBN 978-80-249-1424-4 . [5, z toho volných 4, Ve volném výběru 3]
    N53892; 641/642 (POH)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bystrc10000
    Líšeň, Jírova10000
    Maloměřice10000
    Staré Brno00000
  2. 1 těstoviny - 50 omáček : lehké jídlo na každý den / autor: Martin Kintrup ; fotografie: Wolfgang Schardt  Praha : Vašut, 2016 . 64 stran . ISBN 978-80-7236-974-4 . [6, z toho volných 5, Ve volném výběru 5]
    N61510; 641/642 (KIN)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Jundrov10000
    Maloměřice10000
    Tuřany10000
    Vinohrady10000
    Židenice10000
  3. 100 + 1 otázek a odpovědí pro houbaře / Radomír Socha, Aleš Vít  Praha : Euromedia Group, 2019 . 223 stran . ISBN 978-80-7617-713-0 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N67720; 58 (SOCH)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  4. 100 a 1 lahůdek z domácích zabijaček / Josef Dušátko ; ilustrace Dana Volfová . Praha : Merkur, 1989 . 123 s . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    I-N26606; 641/642 (DUŠ)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Maloměřice10000
  5. 100 a 1 makrobiotických jídel / Josef Jonáš ; [ilustrace Sylvie Mikulcová] . Praha : Merkur, 1990 . 95 s . ISBN 80-7032-576-3 : . [5, z toho volných 5, Ve volném výběru 3]
    N27567; 641/642 (JON)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bohunice10000
    Horní Heršpice10000
    Slatina10000
    Tuřany10000
  6. 100 nej tajemství diet / Anna Selbyová ; [překlad Dana Křivánková] . Praha : Slovart, c2009 . 128 s . ISBN 978-80-7391-268-0 . [1, z toho volných 0]
    I-N62612; 613 (SEL)
    100 nej tajemství diet

    kniha

  7. 100 nejlepších receptů nízkosacharidové diety / Nicola Graimes ; z anglického originálu The top 100 low carb recipes ... přeložil Jiří Stárek  Praha : Dobrovský s.r.o., 2016 . 143 stran . ISBN 978-80-7390-474-6 . [2, z toho volných 2, Ve volném výběru 2]
    I-N65675; 641/642 (GRA)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Líšeň, Jírova10000
    Starý Lískovec10000
  8. 100 nejlepších těstovinových pokrmů : 100 snadných receptů pro celou rodinu na každý den / Annabel Karmel ; [z anglického originálu... přeložila Růžena Pokorná] . Olomouc : ANAG, c2012 . 147 s . ISBN 978-80-7263-746-1 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N60363; 641/642 (KAR)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Bystrc10000
  9. 12 kroků k syrové stravě : jak skoncovat se závislostí na vařeném jídle / Victoria Boutenko ; předmluva od Gabriela Cousense ; [z anglického originálu ... přeložila Hana Eassey] . Hodkovičky [i.e. Praha] : Pragma, c2010 . 270 s . ISBN 978-80-7349-203-8 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N61568; 613 (BOU)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  10. 12 menu pro malé mistry kuchaře / Corinne Albautová ; ilustrovala Aurélie Guillereyová ; [z francouzského originálu ... přeložila Lucie Šavlíková] . Praha : Albatros, 2005 . 95 s . ISBN 80-00-01499-8 : . [16, z toho volných 14, Ve volném výběru 13]
    Mn4569; Dn 64 (AL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna20000
    Bohunice10000
    Bystrc10000
    Černovice10000
    Chrlice10000
    Komárov10000
    Královo Pole10000
    Líšeň, Jírova10000
    Nový Lískovec10000
    Řečkovice10000
    Staré Brno00000
    Starý Lískovec00000
    Vinohrady10000
    Žabovřesky10000
    Žebětín10000

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.