Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kjm_us_auth 1000479661^"
  1. Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče : všechny díly oblíbeného seriálu pohromadě! / [odpovědné redaktorky Kateřina Švejdová, Jana Zbyňková, Marie Holobrádková] ; [fotografie Marek Kučera ... et al.] . Praha : Burda Media 2000, c2014 . 159 s . ISBN 978-80-87575-14-7 : . [7, z toho volných 7, Ve volném výběru 7]
    II-N57519; 641/642 (JAK)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bohunice10000
    Bystrc10000
    Královo Pole10000
    Líšeň, Jírova10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000
  2. Jíst zvířata / Jonathan Safran Foer ; z anglického originálu Eating animals přeložila Lucie Menclíková  Praha : Dokořán, 2015 . 291 stran . ISBN 978-80-7363-531-2 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N59624; 636 (FOE)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  3. Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka / Michal Šanda  Praha : Dybbuk, 2016 . 1 online zdroj (141 stran) . ISBN 978-80-7438-499-8. ISBN 978-80-7438-500-1. ISBN 978-80-7438-999-3 .
    Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka

    e-kniha

  4. Maso / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák  Praha : Prakul Production, s.r.o., 2018 . 95 stran . ISBN 978-80-87737-35-4 . [1, z toho volných 0]
    II-N66187; 641/642 (VAN)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  5. Maso a jeho "šťavnatá" cesta na lidský talíř / autor: Alexandra Fiedlerová ; foto: Shutterstock (firma), Wikimedia Česká republika (sdružení) .
    In: 21. století. ISSN 1214-1097. 2023. Roč. 21, č. 12 (2023), s. 13-17 .
    11144/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  6. Proteinholik : jak nás naše posedlost masem zabíjí a co s tím můžeme dělat / Garth Davis spolu s Howardem Jacobsonem ; z anglického originálu Proteinaholic : how our obsession with meat is killing us and what we can do about it přeložila Jana Hübschová  Olomouc : ANAG, [2018]  ©2018 . 462 stran . ISBN 978-80-7554-159-8 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N66116; 613 (DAV)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.