Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kjm_us_auth 1000469751^"
  1. Chemie / napsal Dan Green ; z anglického originálu Chemistry. Getting a big reaction! přeložil Michal Tenkrát  V Praze : Egmont Publishing, 2015 . 127 stran . ISBN 978-80-252-3473-0 . [4, z toho volných 3, Ve volném výběru 3]
    I-Mn12253; Dn 54 (GR)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Bystrc10000
    Královo Pole10000
    Řečkovice10000
    Židenice00100
  2. Chemie bez fobie / James Kennedy ; přeložil Marek Čtrnáct  Praha : Grada Publishing, 2024 . 128 stran . ISBN 978-80-271-1252-4 . [21, z toho volných 16, Ve volném výběru 16]
    N72903; 54 (KEN)
    Novinka
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bohunice10000
    Bosonohy10000
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Jundrov10000
    Kohoutovice10000
    Královo Pole00000
    Lesná10000
    Líšeň, Jírova00000
    Mahenův památník10000
    Maloměřice10000
    Nový Lískovec10000
    Řečkovice10000
    Slatina10000
    Starý Lískovec10000
    Štýřice00100
    Tuřany10000
    Vinohrady00100
    Žabovřesky00100
    Židenice10000
    Chemie bez fobie

    kniha + e-kniha

  3. Komiksová chemie / Larry Gonick a Craig Criddle ; z anglického originálu The cartoon guide to chemistry ... přeložila Eva Vlčková  Praha : Euromedia Group, 2023 . 254 stran . ISBN 978-80-242-8638-9 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Mn20098; Dn 54 (GO)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Štýřice10000
  4. O dva body méně : syntetické látky, které nám usnadňují každodenní život, snižují lidskou inteligenci a tím prosperitu celé společnosti / autor: Klára Matoušková ; foto: Milan Jaroš .
    In: Respekt. ISSN 0862-6545. 2019. Roč. 30, č. 48 (2019), s. 59-62 .
    51503/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.