Výsledky vyhledávání

  1. Česká opera / John Tyrrell ; Z angl. orig. přel. Mirek Čejka . Brno : Opus musicum, 1991-1992 . 401 s . ISBN 80-900314-1-2 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N31568; I.b (T)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  2. Janáček. I, Osiřelý kos : 1854-1914 / John Tyrrell ; z anglického originálu Janáček: Years of a life. Volume 1 (1854-1914) : the lonely blackbird ... přeložil Tomáš Suchomel  Brno : Host, 2018 . 980 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh . ISBN 978-80-7577-433-0 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Část: 1.
    N66198/01; 78(437) (TYR); II.a (TYR)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  3. The new Grove dictionary of music and musici ans. Volume 10, Glinka to Harp / edited by Stanley Sadie ; executive editor John Tyrrell . New York : Grove . xxxvii, 929 s . ISBN 1-56159-239-0 :. ISBN 0-333-60800-3 . [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Část: 10.
    II-N38534/10; 78 (NEW); I.a (N)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna01000
  4. The new Grove dictionary of music and musici ans. Volume 11, Harpégé to Hutton / edited by Stanley Sadie ; executive editor John Tyrrell . New York : Grove . xxxvii, 900 s . ISBN 1-56159-239-0 :. ISBN 0-333-60800-3 . [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Část: 11.
    II-N38534/11; 78 (NEW); I.a (N)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna01000
  5. The new Grove dictionary of music and musici ans. Volume 12, Huuchir to Jennefelt / edited by Stanley Sadie ; executive editor John Tyrrell . New York : Grove . xxxvii, 950 s . ISBN 1-56159-239-0 :. ISBN 0-333-60800-3 . [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Část: 12.
    II-N38534/12; 78 (NEW); I.a (N)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna01000
  6. The new Grove dictionary of music and musici ans. Volume 13, Jennens to Kuerti / edited by Stanley Sadie ; executive editor John Tyrrell . New York : Grove . xxxvii, 950 s . ISBN 1-56159-239-0 :. ISBN 0-333-60800-3 . [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Část: 13.
    II-N38534/13; 78 (NEW); I.a (N)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna01000
  7. The new Grove dictionary of music and musici ans. Volume 14, Kufferath to Litton / edited by Stanley Sadie ; executive editor John Tyrrell . New York : Grove . xxxvii, 897 s . ISBN 1-56159-239-0 :. ISBN 0-333-60800-3 . [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Část: 14.
    II-N38534/14; 78 (NEW); I.a (N)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna01000
  8. The new Grove dictionary of music and musici ans. Volume 15, Liturgy to Martinů / edited by Stanley Sadie ; executive editor John Tyrrell . New York : Grove . xxxvii, 945 s . ISBN 1-56159-239-0 :. ISBN 0-333-60800-3 . [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Část: 15.
    II-N38534/15; 78 (NEW); I.a (N)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna01000
  9. The new Grove dictionary of music and musici ans. Volume 16, Martín y Coll to Monn / edited by Stanley Sadie ; executive editor John Tyrrell . New York : Grove . xxxvii, 946 s . ISBN 1-56159-239-0 :. ISBN 0-333-60800-3 . [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Část: 16.
    II-N38534/16; 78 (NEW); I.a (N)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna01000
  10. The new Grove dictionary of music and musici ans. Volume 17, Monnet to Nirvana / edited by Stanley Sadie ; executive editor John Tyrrell . New York : Grove . xxxvii, 929 s . ISBN 1-56159-239-0 :. ISBN 0-333-60800-3 . [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Část: 17.
    II-N38534/17; 78 (NEW); I.a (N)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna01000