Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kjm_us_auth 1000146902^"
  1. 77 jednoduchých způsobů jak zvýšit produktivitu a zisk / Jeremy Eden & Terri Long ; z anglickéhooriginálu Low-hanging fruit: 77 eye-opening ways to improve productivity and profits ... přeložila Hana Škapová  Praha : Management Press, 2015 . 198 stran . ISBN 978-80-7261-284-0 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N60053; 005 (EDE)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  2. 89 nejdůležitějších manažerských teorií pro praxi / James McGrath, Bob Bates ; z anglickéhooriginálu The little book of big management theories... and how to use them ... přeložila Hana Škapová  Praha : Management Press, 2015 . 261 stran . ISBN 978-80-7261-382-3 . [1, z toho volných 0]
    N60610; 005 (MCG)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  3. Budiž voda : izraelská inspirace pro svět ohrožený nedostatkem vody / Seth M. Siegel  Praha : Aligier s.r.o., 2018 . xxiii, 382 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh . ISBN 978-80-906420-5-8 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N65633; 624/628 (SIE)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  4. Druhá křivka : jak neminout odbočku do budoucnosti / Charles Handy ; z anglického originálu The second curve. Thoughts on reinventing society ... přeložila Hana Škapová  Praha : Management Press, 2016 . 220 stran . ISBN 978-80-7261-401-1 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N60925; 316 (HAN)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  5. Marketing od A do Z : osmdesát pojmů, které by měl znát každý manažer / Philip Kotler ; [z anglického originálu... přeložila Hana Škapová] . Praha : Management Press, 2003 . 203 s . ISBN 80-7261-082-1 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N59142; 658 (KOT)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Královo Pole10000
  6. Nastartujte mozek za 60 sekund : čtyřtýdenní program na vyčištění vašeho mozku / Michelle Schoffro Cook ; překlad: Hana Škapová  V Brně : BizBooks, 2017 . 400 stran . ISBN 978-80-265-0621-8 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N63760; 615 (COO)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  7. Nebojte se upřímnosti : průvodce na cestě k vytváření dobrých vztahů v práci / Shari Harley ; [z anglického originálu ... přeložila Hana Škapová] . Praha : Management Press, 2015 . 167 s . ISBN 978-80-7261-277-2 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N58797; 331 (HAR)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  8. Není místa pro malé sny : příběh o odvaze, představivosti a formování moderního Izraele / Šimon Peres  Praha : Aligier s.r.o., 2018 . xiv, 214 stran, 16 nečíslovaných stran obrazových příloh . ISBN 978-80-906420-4-1 . [8, z toho volných 6, Ve volném výběru 6]
    N72516; 32 (PER)
    Novinka
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Bystrc00100
    Černovice10000
    Kohoutovice10000
    Královo Pole10000
    Líšeň, Jírova10000
    Řečkovice10000
    Žabovřesky10000
  9. Ogilvy o reklamě / Z angl. orig. přel. Hana Škapová ; Fot. kol. . Praha : Management Press, 1996 . 223 s . ISBN 80-85943-25-5 . [1, z toho volných 1]
    N32454; 659 (OGI)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  10. Vedení procesu změny : osm kroků úspěšné transformace podniku v turbulentní ekonomice / John P. Kotter ; z anglického originálu Leading change ... přeložili Hana Škapová a Michal Čakrt  Praha : Management Press, 2015 . 228 stran . ISBN 978-80-7261-314-4 . [1, z toho volných 0]
    N59623; 005 (KOT)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.