Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kjm_us_auth 1000696736 kni^"
  1. Broskvoně, meruňky, mandloně / Josef Blaha / Josef LUŽA / Jiří KALÁŠEK . Praha : Academia, 1966 . 443 s, [23] s barev fot příl . [1, z toho volných 1]
    K3920
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  2. Hrušky / Václav Koch / a [kol.] ; fot. F. Ferkl a V. Černík . Praha : Academia, 1967 . 379 s, 64 s barev fot příl . [1, z toho volných 1]
    K3928; 634 (KOCH)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  3. Choroby a škůdci ovocných rostlin / Ctibor Blattný / Bohumil Starý / Josef Nedomlel . Praha : NČSAV, 1956 . 534 s, příl . [1, z toho volných 1]
    K3885
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  4. Jablka / Il. K. Kohout, M. Dvořáková, J. Vondráček . Praha : Academia, 1976 . 588 s, fot příl . [2, z toho volných 2, Ve volném výběru 1]
    N12948; 634 (JAB)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Soběšice10000
  5. Jahody / Josef Peiker . Praha : ČSAV, 1962 . 470 s . [1, z toho volných 1]
    K3977
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  6. Réva vinná / Josef Blaha ; Pérovky a fot. autor . Praha : ČSAV, 1961 . 462 s, 40 s barev fot příl . [1, z toho volných 1]
    K3979
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  7. Třešně, višně a sladkovišně / František Ferkl . Praha : NČSAV, 1958 . 257 s, příl . [1, z toho volných 1]
    K3846
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  8. Zakládání a udržování ovocných sadů / Autor: Karel Kohout . Praha : ČSAV, 1959 . 470 s . [1, z toho volných 1]
    K4263
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.