Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kjm_us_auth 1000685490 kni^"
  1. Lahoda : evoluce lidských chutí / Rob Dunn, Monica Sanchezová ; přeložil Jan Šindelka  Brno : Host, 2022 . 358 stran . ISBN 978-80-275-1145-7 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N70998; 57 (DUN)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Lahoda

    kniha + e-kniha

  2. O labužnictví : fyziologie chuti / Anthelme Brillat-Savarin ; [předmluvu napsal Charles Monselet] ; [z francouzského originálu ... přeložila Rafaela Zachystalová] ; [latinská jazyková spolupráce Eva Kuťáková] . Praha : Nakladatelství Lidové noviny, 1994 . 347 s . ISBN 80-7106-111-5 . [1, z toho volných 1]
    N56778; 641/642 (BRI)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  3. Smysly zvířat, Zrak - hmat - chuť / [napsaly Bronislava Hyvnarová a Michaela Hrachovcová] ; [ilustrace Alice Danielovská] . Praha : Advent-Orion, 2013 . 67 s, [3] l obr příl . ISBN 978-80-7172-835-1 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Mn10997/02; Dn 59 (HY)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  4. Tajemství vůní a chutí : jak působí na naši psychiku / Hanns Hatt, Regine Dee ; z německého originálu Das kleine Buch vom Riechen und Schmecken přeložila Alena Bezděková  Praha : Portál, 2021 . 143 stran . ISBN 978-80-262-1788-6 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N69644; 159.9 (HAT)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.