Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kjm_us_auth 1000493358 kni^"
  1. Konec školní nudy : didaktické metody pro 21. století / Dagmar Sieglová  Praha : Grada, 2019 . 336 stran . ISBN 978-80-271-2254-7 . [2, z toho volných 0]
    Část: 1.
    N67290; 37 (SIE)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00200
    Konec školní nudy

    kniha + e-kniha

  2. Kooperativní učení, kooperativní škola / Hana Kasíková ; [ilustrace Stanislav Fiala] . Praha : Portál, 2010 . 151 s . ISBN 978-80-7367-712-1 : . [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    N52634; 371 (KAS)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna01000
  3. Praktické využití aktivizačních metod ve výuce / Tomáš Kotrba, Lubor Lacina . Brno : Barrister & Principal, 2007 . 186 s . ISBN 978-80-87029-12-1 : . [1, z toho volných 1]
    N48154; 371 (KOT)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  4. Respektovat a být respektován / Pavel Kopřiva ... [et al.] . Kroměříž : Spirála, 2008 . 286 s . ISBN 978-80-904030-0-0 . [13, z toho volných 9, délka fronty rezervací 2, Ve volném výběru 9]
    II-N51040; 37 (RES)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00101
    Bystrc00100
    Černá Pole10000
    Husovice10000
    Kohoutovice00100
    Královo Pole10000
    Medlánky00101
    Nový Lískovec10000
    Starý Lískovec10000
    Štýřice10000
    Vinohrady10000
    Židenice10000
  5. Respektovat a být respektován / Pavel Kopřiva ... [et al.] . Kroměříž : Spirála, 2006 . 286 s . ISBN 80-901873-7-4. ISBN 978-80-901873-7-5 . [6, z toho volných 2, Ve volném výběru 2]
    II-N47575; 37 (RES)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00110
    Bohunice10000
    Bystrc00100
    Komárov10000
    Líšeň, Jírova00100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.