Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - Autority
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^kjm_us_auth 1000724313 t150a^"
  1. Věcné témaanalýza potravin
    Viz též chemická analýza
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena potravin
    kontrola potravin
    (Širší termín) potravinářská chemie
    SouborSoubor předmětových hesel
    Odkazy (4) - Soubor předmětových hesel
    (1) - Knihy
    předmětové heslo

    předmětové heslo

  2. Věcné témakontrola potravin
    Viz též analýza potravin
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena výživy
    kvalita potravin
    potravinářská chemie
    potravinářská mikrobiologie
    (Uzší termín) degustace
    (Širší termín) hygiena potravin
    (Širší termín) potraviny
    SouborSoubor předmětových hesel
    Odkazy (1) - Soubor autorit osobních jmen
    (6) - Soubor předmětových hesel
    předmětové heslo

    předmětové heslo

  3. Věcné témamolekulární gastronomie
    Jiný termíngastronomie molekulární
    molekulární kuchyně
    kuchyně molekulární
    Viz též potravinářská chemie
    (Širší termín) kuchařství
    SouborSoubor předmětových hesel
    Odkazy (2) - Soubor předmětových hesel
    (2) - Knihy
    (1) - Články
    předmětové heslo

    předmětové heslo

  4. Věcné témapotraviny
    Viz též alimentární intoxikace
    balení potravin
    bioprodukty
    fyzikální vlastnosti potravin
    hygiena potravin
    jedlé plané rostliny
    kuchařské suroviny
    nutriční hodnota potravin
    obchod s potravinami
    potravinové alergeny
    potravinové zdroje
    potravinářská chemie
    potravinářská mikrobiologie
    potravinářské suroviny
    potravinářský průmysl
    prodejny potravin
    spotřeba potravin
    toxikologie potravin
    výroba potravin
    (Uzší termín) biopotraviny
    (Uzší termín) fermentované potraviny
    (Uzší termín) geneticky modifikované potraviny
    (Uzší termín) kontrola potravin
    (Uzší termín) konzervované potraviny
    (Uzší termín) kvalita potravin
    (Uzší termín) nutraceutika
    (Uzší termín) obohacování potravin
    (Uzší termín) potraviny rostlinného původu
    (Uzší termín) potraviny živočišného původu
    (Uzší termín) těstoviny
    (Širší termín) poživatiny
    SouborSoubor předmětových hesel
    Odkazy (1) - Soubor autorit osobních jmen
    (23) - Soubor předmětových hesel
    (97) - Knihy
    (6) - Články
    (3) - Zvukové knihy
    předmětové heslo

    předmětové heslo



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.