Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kjm_us_auth 1000666087^"
  1. Atopický ekzém a potravinové alergie : očima mámy / Jana Ligurská  Praha : Pointa, 2020 . 286 stran . ISBN 978-80-765-0042-6 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N68173; 613 (LIG)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Atopický ekzém a potravinové alergie

    kniha + e-kniha

  2. Doba alergická : proč přibývá potravinových alergií? / autor: Jiří Lukša ; foto: Shutterstock (firma) .
    In: 21. století. ISSN 1214-1097. 2021. Roč. 19, č. 12 (2021), s. 10-11 .
    56693/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  3. Energie! : zdravá cesta z labyrintu únavy : jak posílit imunitu, léčit záněty, detoxikovat organismus, uzdravit střeva, chytře jíst a odhalit potravinovou intoleranci / Anne Flecková ; překlad, odborná redakce a korektura: ASPENA, s.r.o.  Brno : Kazda, 2022 . 431 stran . ISBN 978-80-7670-074-1 . [2, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N70472; 615 (FLE)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Mahenův památník00100
    Energie!

    kniha + e-kniha

  4. Histaminová intolerance : potravinová alergie, nebo nesnášenlivost histaminu?... / Thilo Schleip ; [přeložila Dagmar Kolínská] . Praha : Galén, c2009 . 118 s . ISBN 978-80-7262-666-3 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N58291; 613 (SCHL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  5. HIT : kompletní průvodce histaminovou intolerancí / James L. Gibbb ; z anglického originálu Is food making you sick? : the strictly low histamine diet ... přeložila Petra Pachlová  V Praze : Vyšehrad, 2023 . 264 stran . ISBN 978-80-7601-812-9 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N71802; 613 (GIB)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    HIT

    kniha + e-kniha

  6. Obiloviny v lidské výživě : stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku / Dana Gabrovská, Ilona Hálová, Diana Chrp ová, Jarmila Ouhrabková, Marcela Sluková, Slavomíra Vavreinová, Oldřich Faměra, Pavel Kohout, Jan Pánek, Pavel Skřivan  Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015 . 50 stran . ISBN 978-80-87250-28-0 . [1, z toho volných 0]
    II-Bz2667; 613 (GAB)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  7. Projezte se k trvalému zdraví : jak přežít v džungli výživového šílenství / Florian a Andrea Überallovi ; z německého originálu EssMedizin für dich ... přeložila Marta El Bournová  Praha : Euromedia, 2018 . 245 stran . ISBN 978-80-7549-652-2 . [1, z toho volných 0]
    N65780; 613 (ÜBE)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  8. Záhady potravinové intolerance : a jakou nesnášenlivost máte vy? / autor: Gabriela Lukšová ; foto: Shutterstock (firma), Flickr/Instagram .
    In: 21. století. ISSN 1214-1097. 2020. Roč. 18, č. 9 (2020), s. 22-23 .
    17897/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.