Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kjm_us_auth 1000724315^"
  1. Mezi vědou, kuchyní a fantazií / Kateřina Vašků .
    In: 100+1 zahraniční zajímavost. ISSN 0322-9629. Roč. 53, č. 15 (2016), s. 48-49 .
    30177(185)/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  2. Molekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme / Miroslav Raab . V Praze : Dauphin, 2014 . 143 s . ISBN 978-80-7272-629-5 . [1, z toho volných 1]
    N58482; 641/642 (RAA)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  3. Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni / Vladimír Mikeš ; [ilustrace Václav Johanus] . Praha : Dokořán, 2008 . 199 s . ISBN 978-80-7363-143-7 : . [1, z toho volných 1]
    N50232; 641/642 (MIK)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.