Výsledky vyhledávání
Váš dotaz:
Autor-kód záznamu = "^kjm_us_auth 1000724315^"
- Mezi vědou, kuchyní a fantazií / Kateřina Vašků .
In: 100+1 zahraniční zajímavost. ISSN 0322-9629. Roč. 53, č. 15 (2016), s. 48-49 .
30177(185)/d - Molekulární kuchyně, aneb, Molekuly, které vaříme, jíme a pijeme / Miroslav Raab . V Praze : Dauphin, 2014 . 143 s . ISBN 978-80-7272-629-5 . [1, z toho volných 1]
N58482; 641/642 (RAA)Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené Vyžádáno Počet rezervací Ústřední knihovna 1 0 0 0 0 - Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni / Vladimír Mikeš ; [ilustrace Václav Johanus] . Praha : Dokořán, 2008 . 199 s . ISBN 978-80-7363-143-7 : . [1, z toho volných 1]
N50232; 641/642 (MIK)Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené Vyžádáno Počet rezervací Ústřední knihovna 1 0 0 0 0