Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 21  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kjm_us_auth 1000722310^"
  1. Bezplatný průvodce obvykle končí v koši! Helena Stejskalová .
    In: History revue. ISSN 1803-0440. Roč. 6, č. 10 (2013), s. 46 .
    1845(185)
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  2. Dějiny jídla ve 100 receptech / William Sitwell ; [z anglického originálu ... přeložily Alena Heroutová, Sylvie Čapková a Darina Křivánková] . Praha : Argo, 2014 . 356 s . ISBN 978-80-257-1184-2 . [1, z toho volných 1]
    N58414; 641/642 (SIT)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  3. Dějiny na talíři : aneb čím se lidstvo krmilo od středověku po současnost / Pšeničná Květová, Profimedia.CZ (firma), Press Data (firma) .
    In: Instinkt. ISSN 1213-774X. Roč. 16, č. 3 (2017), s. 18-24 .
    16367(185)/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  4. Draci v hrnci - co jedly princezny / Jana Strýčková, Kamila Teslíková ; ilustrovala Eva Gargašová  V Praze : Česká televize : Albatros Media, 2017 . 85 stran . ISBN 978-80-7448-071-3. ISBN 978-80-7404-229-4 . [2, z toho volných 2, Ve volném výběru 2]
    Část: 4.
    II-Mn14560; Dn 64 (ST)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bohunice10000
  5. Evoluce českého jídla / Christian Szabo  Praha : Argo, 2024 . 227 stran . ISBN 978-80-257-4443-7 . [1, z toho volných 0]
    N73040; 641/642 (SZA)
    Novinka
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  6. Gastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá  Praha : Grada Publishing, 2024 . 224 stran . ISBN 978-80-271-3829-6 .
    Gastronomie českého středověku

    e-kniha

  7. Historie na jídelním lístku / Lukáš Seidl .
    In: Týden. ISSN 1210-9940. Roč. 24, č. 6 (2017), s. 80-83 .
    5341(185)/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  8. Chuť přichází s menu / autor: Lukáš Seidl ; foto: Robert Sedmík, Profimedia.CZ (firma), Muzeum hlavního města Prahy .
    In: Týden historie. 2019. ISSN 2571-2535. Č. 6 (2019), s. 88-91 .
    52191/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  9. Chuť přichází s menu / autor: RED ; foto: Robert Sedmík, Muzeum hlavního města Prahy, Depositphotos (firma) .
    In: Instinkt. ISSN 1213-774X. 2024. Roč. 22, č. 4 (2024), s. 44-47 .
    21661/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  10. Chvála české kuchyně : tradice, jídlo, stolování, osobnosti / knihu k vydání připravili Jarmila a Hugo Schreiberovi, Yvetta Dörflová  Praha : Perseus, 2016 . 477 stran . ISBN 978-80-904757-1-7 . [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    II-N62398; 641/642 (CHVÁ)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna01000

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.