Výsledky vyhledávání
Váš dotaz:
Autor-kód záznamu = "^kjm_us_auth 1000649086^"
- Gastronomie : vybrané kapitoly / Miroslav Fišera a kolektiv autorů Český Těšín : 2 Theta, 2016 . 285 stran . ISBN 978-80-86380-78-0 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
N68431; 641/642 (FIŠ)Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené Vyžádáno Počet rezervací Ústřední knihovna 1 0 0 0 0 - Jezte opravdové jídlo / Carlos Ríos ; přeložil Štěpán Zajac Praha : Dobrovský s.r.o., 2023 . 357 stran . ISBN 978-80-277-1315-8 . [1, z toho volných 0]
N71990; 613 (RÍO)Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené Vyžádáno Počet rezervací Ústřední knihovna 0 0 1 0 0 - Lži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí / Hans-Ulrich Grimm ; překlad: Kristýna Talafantová Praha : Dobrovský s.r.o., 2017 . 258 stran . ISBN 978-80-7390-367-1 . [2, z toho volných 2, Ve volném výběru 2]
N63378; 66 (GRI)Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené Vyžádáno Počet rezervací Ústřední knihovna 1 0 0 0 0 Štýřice 1 0 0 0 0 - Vyměň chemii za jídlo* : víš, co obsahují tvoje oblíbené jogurty, kečupy, sušenky? / Julita Batorová ; překlad Mirka Polová Praha : Alferia, 2020 . 245 stran . ISBN 978-80-247-3735-5 . [1, z toho volných 0]
N68839; 613 (BAT)Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené Vyžádáno Počet rezervací Ústřední knihovna 0 0 1 0 0