Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kjm_us_auth 1000728819^"
  1. Manifest knihovny 21. století / autor: Kristina Zábrodská ; foto: Jaroslav Císař, Jiří Podrazil .
    In: Čtenář. ISSN 0011-2321. Roč. 76, č. 2 (2024), s. 64-66 .
    16512/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  2. Prostřeno bez servítků / Pohlreich ; fotografie Alena Hrbková, Tomáš Beran, Marek Bartoš  Praha : Sevruga, 2016 . 251 stran . ISBN 978-80-905710-5-1 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    II-N61659; 641/642 (POH)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  3. Sladce : pečeme podle Herbáře / Kateřina Winterová a Kristina Šemberová  Praha : Česká televize, 2021 . 207 stran . ISBN 978-80-7404-344-4. ISBN 978-80-906402-6-9 . [4, z toho volných 3, Ve volném výběru 3]
    II-N69186; 641/642 (WIN)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Černá Pole10000
    Lesná00100
    Štýřice10000
  4. Sladká první republika / napsaly a s veškerou pečlivostí ty nejlepší recepty vybraly Kristina Šemberová & Eva Všetíčková  Praha : Virtue CS s.r.o., 2016 . 239 stran . ISBN 978-80-906402-0-7 . [3, z toho volných 3, Ve volném výběru 3]
    II-N61613; 641/642 (ŠEM)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Nový Lískovec10000
    Židenice10000
  5. Vaříme podle Herbáře. Č. 2 / Kateřina Winterová, Linda Rybová ; s fotografiemi Adama Holého ; [spolupráce na knize Kristina Šemberová ... et al.] . Praha : Česká televize ve spolupráci s Virtue CS, 2014 . 223 s . ISBN 978-80-7404-141-9 . [4, z toho volných 4, Ve volném výběru 3]
    Část: 2.
    II-N58944/02; 641/642 (WIN)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Černá Pole10000
    Maloměřice10000
    Starý Lískovec10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.