Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 1  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kjm_us_auth 1000745942^"
  1. Umění francouzské kuchyně. Kniha druhá : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručky všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the Art of French Cooking, Volume Two ... přeložil Jan Kozák  V Brně : Jota, 2015 . 727 stran . ISBN 978-80-7462-866-5 . [2, z toho volných 0]
    Část: 2.
    N58383/02; 641/642 (CHIL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00200


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.