Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 35  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kjm_us_auth 1000535543^"
  1. Alchymistova kuchyně : jedinečné lektvary a zvláštní představy / Guy Ogilvy ; z anglického originálu The alchemist's kitchen : extraordinary potions & curious notions přeložil Petr Holčák  Praha : Dokořán, 2017 . 58 stran . ISBN 978-80-7363-767-5 . [1, z toho volných 0]
    I-N63258; 133 (OGI)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  2. Carnac a další megalitická místa v jižní Bretani / Howard Crowhurst ; z anglického originálu Carnac and other megalithic sites in southern Brittany přeložil Petr Holčák  Praha : Dokořán, s.r.o., 2019 . 58 stran . ISBN 978-80-7363-964-8 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    I-N67627; 902/904 (CRO)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  3. Evoluce všeho : jak malé změny přetvářejí svět / Matt Ridley ; z anglického originálu The evolution of everything : how new ideas emerge přeložil Petr Holčák  Praha : Argo : Dokořán, 2018 . 301 stran . ISBN 978-80-7363-886-3. ISBN 978-80-257-2516-0 . [2, z toho volných 1]
    N65689; 316 (RID)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10100
  4. Falešný poplach : proč nás klimatická panika stojí tisíce miliard, škodí chudým a planetě nepomáhá / Bjørn Lomborg ; z anglického originálu False alarm : how climate change panic costs us trillions, hurts the poor, and fails to fix the planet přeložil Petr Holčák  Praha : Argo : Dokořán, 2021 . 293 stran . ISBN 978-80-257-3678-4. ISBN 978-80-7675-018-0 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N70169; 502/504 (LOM)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  5. Fraktalista : rebelem ve vědě / Benoit B. Mandelbrot ; [z anglického originálu ... přeložil Petr Holčák] . Praha : Argo : Dokořán, 2014 . 319 s, viii s obr příl . ISBN 978-80-7363-608-1. ISBN 978-80-257-1337-2 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N58603; 51 (MAN)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  6. Fraktály : na hraně chaosu / Oliver Linton ; z anglického originálu Fractals : on the edge of chaos přeložil Petr Holčák  Praha : Dokořán, 2021 . 58 stran . ISBN 978-80-7363-725-5 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    I-N69373; 51 (LIN)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  7. Harmonograf : vizuální průvodce matematikou hudby / Anthony Ashton ; [z anglického originálu... přeložil Petr Holčák] . Praha : Dokořán, 2015 . 58 s . ISBN 978-80-7363-668-5 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    I-N58991; 78 (ASH); I.f (A)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  8. Iluze paměti : falešné vzpomínky a proč jim věříme / Julia Shawová ; přeložil Petr Holčák  V Praze : Paseka, 2017 . 287 stran . ISBN 978-80-7432-793-3 . [1, z toho volných 0]
    N63689; 159.9 (SHA)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
  9. Jak porozumět digitálnímu světu : vše, co potřebujete vědět o internetu, bezpečnosti a soukromí / Brian W. Kernighan ; z anglického originálu Understanding the digital world : what you need to know about computers, the internet, privacy, and security přeložil Petr Holčák  Praha : Argo : Dokořán, 2019 . 311 stran . ISBN 978-80-7363-903-7. ISBN 978-80-257-2944-1 . [2, z toho volných 2, Ve volném výběru 2]
    N67340; 004 (KER)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna20000
  10. Je Bůh matematik? / Mario Livio ; [z anglického originálu ... přeložil Petr Holčák] . Praha : Argo : Dokořán, 2010 . 247 s . ISBN 978-80-257-0278-9. ISBN 978-80-7363-282-3 . [1, z toho volných 1]
    N52765; 51 (LIV)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.