Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kjm_us_auth 1000098632^"

  1. ** Objednaný dokument ** Jak se vyrábí sociologická znalost : příručka pro uživatele / Miroslav Disman . Praha : Karolinum, 1993 . 374 s . ISBN 80-7184-141-2 : . [Objednaný dokument]
    N32276; 3 (DIS)
    Jak se vyrábí sociologická znalost

    kniha

  2. Jak se vyrábí sociologická znalost : příručka pro uživatele / Miroslav Disman . Praha : Karolinum, c2011 . 372 s . ISBN 978-80-246-1966-8 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N63780; 316 (DIS)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Medlánky10000

  3. ** Dokument se zpracovává ** Jak se vyrábí sociologická znalost : příručka pro uživatele / Miroslav Disman  Praha : Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2021 . 372 stran . ISBN 978-80-246-5053-1 . [2, z toho volných 0; Dokument se zpracovává]
    N73016; 316 (DIS)
    Novinka
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00000
    Jak se vyrábí sociologická znalost

    kniha

  4. Jak se vyrábí sociologická znalost : příručka pro uživatele / Miroslav Disman . Praha : Karolinum, [2000] . 372 s . ISBN 978-80-246-0139-7 : . [2, z toho volných 0]
    N51522; 3 (DIS)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00000
    Jak se vyrábí sociologická znalost

    kniha

  5. Pinocchio / Carlo Collodi  Praha : Supraphon a.s., 2019 . 1 CD audio (5817) . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    F29317
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    zvukový dokument

    zvukový dokument

  6. Základní pojmy sociologické / Jan Szczepański ; [Z pol. orig. přel.] M. Disman . Praha : NPL, 1966 . 173 s . [1, z toho volných 1]
    S1283; 316 (SZC)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.