Výsledky vyhledávání
Váš dotaz:
Předmět (klíč.slova) = "uzení masa"
- Nakládání a uzení / Dick a James Strawbridgeovi ; přeložil Viktor Faktor . V Praze : Metafora, 2013 . 176 s . ISBN 978-80-7359-356-8 : . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
N55810; 641/642 (STR)Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené Vyžádáno Počet rezervací Ústřední knihovna 1 0 0 0 0 - Nejlepší zabijačkové speciality / [text a fotografie] Alexander Hlinovský ; [překlad Stanislava Moravcová ; editorka Jana Steinerová ; fotografie Shutterstock] . Praha : Slovart, 2014 . 95 s . ISBN 978-80-7391-912-2 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
II-N58355; 641/642 (HLI)Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené Vyžádáno Počet rezervací Ústřední knihovna 1 0 0 0 0 - Udírny a uzení : maso, masné výrobky, ryby / Egon Binder ; [přeložila Nora Martišková] . Praha : Grada, 2005 . 112 s . ISBN 80-247-1261-X : . [1, z toho volných 1]
N43574; 641/642 (BIN)Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené Vyžádáno Počet rezervací Ústřední knihovna 1 0 0 0 0 - Uzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková] . Praha : Grada, 2012 . 125 s . ISBN 978-80-247-4266-3 : . [2, z toho volných 2, Ve volném výběru 1]
N54999; 641/642 (GAH)Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené Vyžádáno Počet rezervací Ústřední knihovna 1 0 0 0 0 Řečkovice 1 0 0 0 0