Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Předmět (klíč.slova) = "mléčné kvašení"
  1. Kvašené potraviny pro vitalitu a zdraví : zlepšete své zažívání a nastartujte imunitu s vynikajícími recepty / Dunja Gulinová ; fotografie Toby Scott ;z anglického originálu Fermented foods for vitality & health ... přeložila Jitka Rákosníková  Praha : Ikar, 2016 . 160 stran . ISBN 978-80-249-3124-1 . [2, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N62225; 641/642 (GUL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Vinohrady10000
  2. Kvašení potravin neboli fermentace zažívá svoji renesanci / autor: Alexandra Fiedlerová ; foto: Wikimedia Česká republika (sdružení), Shutterstock (firma) .
    In: 21. století. ISSN 1214-1097. 2024. Roč. 22, č. 8 (2024), s. 102-103 .
    58880/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  3. Nakládáme zeleninu : zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení / Claudia Lorenz-Ladener ; přeložila Magda léna Pomikálková  Praha : Grada Publishing, 2016 . 120 stran . ISBN 978-80-247-5785-8 . [4, z toho volných 4, Ve volném výběru 4]
    N61899; 641/642 (LOR)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Husovice10000
    Medlánky10000
    Štýřice10000
    Nakládáme zeleninu

    kniha + e-kniha



  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.