Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Předmět (klíč.slova) = "luxus"
  1. O lanýžích, šampaňském a jiných požitcích / Peter Mayle ; z anglického originálu Acquired tastes ... přeložila Zuzana Krulichová  Praha : Argo, 2016 . 176 stran . ISBN 978-80-257-1631-1 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    A60240; (MAY)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Bystrc10000
  2. Pozemské radosti / Peter Mayle ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Jarešová] . Praha : Olympia, 2005 . 113 s . ISBN 80-7033-919-5 : . [1, z toho volných 1]
    N43758; 316 (MAY)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  3. Skrytá tvář : putování konzumní kulturou / Antonio Mario Baggio ; z italského originálu ... přeložil Tomáš Tatranský . Praha : Nové město, 1996 . 125 s . ISBN 80-902084-2-8 : . [1, z toho volných 1]
    N32607; 316 (BAG)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  4. Sociologie životního způsobu / Helena Kubátová . Praha : Grada, 2010 . 272 s . ISBN 978-80-247-2456-0 : . [1, z toho volných 0]
    N52300; 316 (KUB)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Sociologie životního způsobu

    kniha + e-kniha

  5. Teorie zahálčivé třídy / Thorstein Veblen ; Z angl. orig. přel. Jana Ogrocká ; Doslov Miloslav Petrusek . Praha : Sociologické nakladatelství, 1999 . 344 s . ISBN 80-85850-71-0 . [1, z toho volných 1]
    N34518; 316 (VEB)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  6. Zlatokopka / Lucia Sasková ; přeložili Miluše Krejčová a Tomáš Krejčí  Praha : Motto, 2016 . 349 stran . ISBN 978-80-267-0627-4 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Část: 1.
    A61072/01; (SAS)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Kohoutovice10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.