Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Předmět (klíč.slova) = "Receptář"
  1. Receptář prima nápadů 2, aneb, Co jste v televizi (ne)viděli / [Přemek Podlaha a Jiří Savinec] . Praha : Ottovo nakladatelství, 2004 . 254 s . ISBN 80-7360-027-7 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Část: 2.
    II-N40013/02; 689 (POD)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Bosonohy10000
  2. Receptář prima nápadů, aneb, Co jste v televizi (ne)viděli / Přemek Podlaha a Jiří Savinec ; [fotografie archiv redakce časopisu Recepty prima nápadů, Prima TV a osobní archiv Přemka Podlahy] . Praha : Cesty, 2003 . 222 s . ISBN 80-7181-882-8 : . [3, z toho volných 3, Ve volném výběru 2]
    Část: 1.
    II-N40013/01; 689 (POD)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Slatina10000
    Židenice10000
  3. Receptář pro 3. tisíciletí / Přemek Podlaha a kolektiv ; [fotografie a ilustrace [kolektiv] . Praha : Rena, 2000 . 285 s, [24] s obr příl . ISBN 80-85904-52-7 . [7, z toho volných 6, Ve volném výběru 6]
    II-N36154; 689 (POD)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Černovice00000
    Horní Heršpice10000
    Komárov10000
    Komín10000
    Slatina10000
    Starý Lískovec10000
    Tuřany10000
  4. Receptář pro každý den. 3 / Přemek Podlaha ; [ilustroval Roman Machálek] . Brno : Rena, 1992 . 301 s . ISBN 80-900760-9-2 : . [2, z toho volných 2, Ve volném výběru 1]
    Část: 3.
    N27626/03; 64 (POD)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Bohunice10000
    Nový Lískovec10000
  5. Receptářování : výběr z fejetonů 1980-2005 / Přemek Podlaha ; ilustrace Vladimír Renčín . Praha : TV PRODUCTS CZ, 2008 . 103 s . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N50917; 689 (POD)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.