Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 81  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Nakladatel = "Informatorium"
  1. Angličtina pro Informační technologie / English for Information Technology . Nakladatelství Informatorium 2018 . 96 . ISBN 978-80-7333-135-1. ISBN 978-80-7333-135-1 .
    Angličtina pro Informační technologie / English for Information Technology

    e-kniha

  2. Angličtina pro strojírenské obory / Kolektiv autorů . Nakladatelství Informatorium 2008 . 84 s . ISBN 978-80-7333-060-6 .
    Angličtina pro strojírenské obory

    e-kniha

  3. Angličtina pro zdravotní sestry . Nakladatelství Informatorium 2003 . 76 . ISBN 80-7333-018-0. ISBN 80-7333-018-0 .
    Angličtina pro zdravotní sestry

    e-kniha

  4. Automobily II  . Nakladatelství Informatorium 2014 . 164 . ISBN 978-80-7333-101-6. ISBN 9788073331016 .
    Automobily II

    e-kniha

  5. Automobily III  . Nakladatelství Informatorium 2014 . 176 . ISBN 978-80-7333-104-7. ISBN 9788073331047 .
    Automobily III

    e-kniha

  6. Bridž pro každého / Petr Hebák . Praha : Informatorium, 1999 . 236 s . ISBN 80-86073-45-9 : . [1, z toho volných 1]
    N52702; 794 (HEB)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  7. Cukrářská výroba I  . Nakladatelství Informatorium 2019 . 178 . ISBN 978-80-7333-137-5. ISBN 978-80-7333-137-5 .
    Cukrářská výroba I

    e-kniha

  8. Cukrářská výroba I : pro 1. ročník UO Cukrář / Ludvík Bláha;Věra Conková;František Kadlec . Nakladatelství Informatorium 2013 . 144 s . ISBN 9788073330965 .
    Cukrářská výroba I

    e-kniha

  9. Cukrářská výroba II  . Nakladatelství Informatorium 2019 . 200 . ISBN 978-80-7333-138-2. ISBN 978-80-7333-138-2 .
    Cukrářská výroba II

    e-kniha

  10. Cukrářská výroba II : pro 2. ročník UO Cukrář / Ludvík Bláha;Věra Conková;František Kadlec . Nakladatelství Informatorium 2013 . 184 s . ISBN 9788073330989 .
    Cukrářská výroba II

    e-kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.