Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 44  
Zdroje: KJM (Kobližná 4) - ÚK + Pobočky
Váš dotaz: Konspekt - skupina konspektu = "^664^"
  1. Biopotraviny : jsou opravdu kvalitnější a ekologičtější? / autor: Marika Davídková ; foto: Shutterstock (firma) .
    In: 21. století. ISSN 1214-1097. 2020. Roč. 18, č. 6 (2020), s. 110-111 .
    53222/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  2. Biopotraviny: ano, či ne? / Milan Eisenhammer .
    In: Téma. ISSN 2336-4815. Roč. 3, č. 30 (2016), s. 38-42 .
    14789(185)/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  3. Buffalo Bill s mrazákem : mražené potraviny způsobily revoluci ve stravování. Na pultech se poprvé ocitly před 90 lety. / autor: Pavel Turek ; foto: Profimedia.CZ (firma), Getty Images, Inc. .
    In: Respekt. ISSN 0862-6545. 2020. Roč. 31, č. 11 (2020), s. 50-53 .
    52674/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  4. Český cukr kdysi pomohl stabilizovat stát a dominoval světovéu trhu. Ze slávy však nezůstalo téměř nic / autor: Michaela Babíková ; foto: Český statistický úřad, Goethe-Institut Praha .
    In: Brněnský deník Rovnost. ISSN 1802-0887. 2024. Roč. 19, č. 38 (14.02.2024), příloha Regionální týdeník, s. 6-7 .
    11199(185)/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  5. Dílo a život mlynářů a sekerníků v Čechách : [historie a technika vodních a větrných mlýnů, hamrů, pil, valch, olejen, stoup--] / Luděk Štěpán, Magda Křivanová ; [resumé do angličtiny přeložil Bohuslav Mánek ; resumé do němčiny přeložila Běla Zahradníčková] . Praha : Argo, 2000 . 307 s, [32] s fot příl . ISBN 80-7203-254-2 . [1, z toho volných 1]
    Část: 1.
    II-N36263/01; 66 (ŠTĚ)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  6. Dílo mlynářů a sekerníků v Čechách II. / Luděk Štěpán, Radim Urbánek, Hana Klimešová a kolektiv ; [odborná spolupráce Karel Boček ... et al. ; překlad resumé do němčiny Anna Ohlidal ; překlad resumé do angličtiny Bernie Higgins a Tomáš Míka] . Praha : Argo, 2008 . 316 s, 24 s barev obr příl . ISBN 978-80-257-0015-0 : . [1, z toho volných 1]
    Část: 2.
    II-N36263/02; 66 (ŠTĚ)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  7. Éčka v potravinách / Vladimír Klescht, Iva Hrnčiříková, Lucie Mandelová ; [ilustrace Petra Dvořáčková] . Brno : Computer Press, 2006 . 108 s . ISBN 80-251-1292-6 : . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N46943; 66 (KLE)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  8. Falešný pepř nad zlato? / autor: Luděk Novotný ; foto: Shutterstock (firma), Wikipedie (projekt), Profimedia.CZ (firma), Česká tisková kancelář .
    In: 100+1 zahraniční zajímavost. ISSN 0322-9629. 2024. Roč. 61, č. 2 (2024), s. 40-43 .
    127/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  9. Fermentace : recepty na domácí kvašení / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila: Jana Bílková  Praha : Grada, 2015 . 126 stran . ISBN 978-80-247-5634-9 . [10, z toho volných 9, Ve volném výběru 9]
    N60478; 641/642 (BEL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Husovice10000
    Královo Pole10000
    Líšeň, Jírova10000
    Maloměřice10000
    Medlánky10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000
  10. Guma, která změnila svět / autor: Lukáš Seidl ; foto: Gabriela Čapková, Profimedia.CZ (firma) .
    In: Týden. ISSN 1210-9940. 2019. Roč. 26, č. 16 (2019), s. 76-79 .
    18258/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.