Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. Do automatu se chodilo už ráno na polívku / autor: Blanka Kovaříková ; foto: Zdeněk Kovařík, Česká tisková kancelář .
    In: Víkend Právo. 2018. (07.12.2018), s. 16-18 .
    52179(185)/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  2. Dobyvačné armády / Jean-Claude Gal, Jean-Pierre Dionnet a Picaret ; z francouzského originálu Épopées fantastiques ... přeložil Richard Podaný  Praha : Argo, 2019 . 203 stran . ISBN 978-80-257-2860-4 . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    II-A67002; (GAL)
  3. Hotel Kandelábr nabízel rychlé občerstvení / Lenka Bobíková .
    In: Magazín Právo. ISSN 1211-2119. Roč. 27 (03.06.2017), s. 18-21 .
    15786(494)/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  4. Jiný kraj, jiný mrav : jak se chovat v cizině / Jarmila Kocourková ; [ilustrace František Trnobranský] . Praha : Olympia, 2003 . 164 s . ISBN 80-7033-774-5 : . [5, z toho volných 5, Ve volném výběru 3]
    N40214; 91 (KOC)
  5. Kouzlo zvané automat / Radana Vítková .
    In: Ego!. Roč. 4, č. 3 (19.01.2018), s. 20-21 .
    15718(185)/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  6. Na obranu individualismu : publicistika z let 1930–1960 / Bohuslav Brouk ; Viktor A. Debnár (ed.) . Praha : Academia, 2014 . 567 s, [20] s obr příl . ISBN 978-80-200-2393-3 . [1, z toho volných 1]
    N58207; 316 (BRO)
  7. Potěšení po kongresu... : zrod (české) gastronomie a M. D. Rettigová / Milena Lenderová .
    In: Dějiny a současnost. ISSN 0418-5129. Roč. 37, č. 10 (2015), s. 18-22 .
    16562(185)
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  8. Psychologie práce a organizace : nové poznatky / Irena Wagnerová a kol. . Praha : Grada, 2011 . 155 s . ISBN 978-80-247-3701-0 : . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    N53818; 159.9 (WAG)
    Psychologie práce a organizace

    kniha + e-kniha

  9. Rychlý nástup rychlého občerstvení : mekáč, káefcé a teď i Pepkovo kuře. Řetězec Popeyes, nabízející kuřecí pochoutky, je posledním přírůstkem na českém trhu. Co způsobilo explozi fastfoodů v Evropě? Proč jsou skoro všechny původem z USA? / autor: Václav Rybář ; foto: Česká tisková kancelář, Shutterstock (firma) .
    In: Euro. ISSN 1212-3129. 2023. Roč. 25, č. 46 (2023), s. 38-41 .
    6825/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  10. Slavná historie fastfoodů / autor: Karolína Hornová ; foto: Profimedia.CZ (firma) .
    In: Instinkt. ISSN 1213-774X. 2016. Roč. 15, č. 12 (2016), s. 54-55 .
    56933(185)/d
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.