Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče : všechny díly oblíbeného seriálu pohromadě! / [odpovědné redaktorky Kateřina Švejdová, Jana Zbyňková, Marie Holobrádková] ; [fotografie Marek Kučera ... et al.] . Praha : Burda Media 2000, c2014 . 159 s . ISBN 978-80-87575-14-7 : . [7, z toho volných 7, Ve volném výběru 7]
    II-N57519; 641/642 (JAK)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
    Bohunice10000
    Bystrc10000
    Královo Pole10000
    Líšeň, Jírova10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.