Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. Hořké boby sladké chuti : čokoláda prodělala od svého vzniku ohromný vývoj, jedno však zůstalo – ona zázračná chuť, která se rozplývá na jazyku / autor: Hana Bakičová .
    In: Hospodářské noviny. Roč. 42, č. 241 (11.12.1998), příloha Na víkend, s. 17 .
    7063(185)
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  2. Jedna balerína navíc / Beatrice Masini ; [přeložila Alena Jíchová] ; [ilustrace Sara Not] . V Praze : Knižní klub, 2007 . 123 s . ISBN 978-80-242-2020-8 : . [1, z toho volných 0]
    Část: 6.
    Mb6265/06; D-2 (MA)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.