Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. Bílá garda / Michail Afanas'jevič Bulgakov ; z ruského originálu ... přeložila Alena Morávková ; ilustroval Rastislav Michal . Praha : Naše vojsko, 1969 . 269 s . [1, z toho volných 1]
    A20030-1; (BUL)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna10000
  2. Café del Mar : the best of / compiled by José Padilla . EU : Mercury Records, p2004 . 1 zvuková deska (6155 6647) . [2, z toho volných 2, Ve volném výběru 2]
    F18360
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna20000
    zvukový dokument

    zvukový dokument

  3. Diety při onemocnění cukrovkou : recepty, rady lékaře / [Vladimír Bartoš, Tamara Starnovská] . Praha : Vydavatelství MAC, 2006 . 31 s . ISBN 80-86783-17-0 . [15, z toho volných 13, Ve volném výběru 12]
    Část: 1.
    Bz1577/01; 641/642 (BAR)
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Bystrc10000
    Černá Pole10000
    Černovice10000
    Jundrov10000
    Kohoutovice10000
    Královo Pole10000
    Lesná10000
    Nový Lískovec10000
    Slatina10000
    Soběšice00000
    Tuřany10000
    Vinohrady10000
    Žabovřesky10000
    Židenice10000
  4. Mazlíček vlk : proč a jak lidé domestikovali zvířata / Zdeňka Sůvová ; fiti ISIFA - Image Service . ISSN 0862-6545 .
    In: Respekt. ISSN 0862-6545. Roč. 18, č. 42 (2007), s. 58-59 .
    829(93)
    Mazlíček vlk

    článek / část dokumentu

  5. V záři slunce / Alena Štraubová, Eva Maříková, Sára Topinková, Radek Blažek, Kateřina Šardická, Eva a Klára Pospíšilovy, Vojtěch Hamerský, Martina Vítová, Lenka Poláčková, Klára Nováková, Karolína Skácelová, Markéta Mar "Marillee"  Praha : Euromedia Group, 2025 . 284 stran . ISBN 978-80-284-0668-4 . [2, z toho volných 0]
    A77850; D-3 (ŠTR)
    Novinka
    Pobočka Volné Prezenčně Vypůjčené VyžádánoPočet rezervací
    Ústřední knihovna00000
    Výměnný fond00000
    V záři slunce

    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.