Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. A teď, cestovateli / režisér Irving Rapper ; předloha Olive Higgins Prouty ; scénář Casey Robinson ; kamera Sol Polito ; hudba Max Steiner  [USA] : Turner Entertainment, [2005]  ©2005 . 1 DVD video (113 min) . [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    DVD1329
  2. Boží hrob / Jay Kristoff ; přeložila Adéla Michalíková  V Praze : CooBoo, 2024 . 522 stran . ISBN 978-80-7498-699-4 . [1, z toho volných 0]
    Část: 2.
    A76713; (KRI)
  3. Digitální fotografie : jak je to snadné : [získejte dokonalé snímky a poznejte výhody digitální fotografie - rychleji a lépe!] / M. David Stone, Ron Gladis ; [překlad Andrea Karešová, Karel Smrček, Zdeňka Andělová] . Brno : Computer Press, 2003 . ix, 278 s . ISBN 80-251-0067-7 : . [1, z toho volných 1]
    N41130; 77 (STO)
  4. Duch Merkurius / Carl Gustav Jung ; z německého originálu : Der Geist Mercurius (4. kapitola z díla Studien über alchemistische Vorstellungen, GW 13) ... přeložil Petr Babka  Praha : Malvern, 2016 . 105 stran . ISBN 978-80-7530-059-1 . [1, z toho volných 0]
    N62881; 159.9 (JUN)
  5. Hungarian Dance No. 1 [zvukový záznam] / Johannes Brahms .
    F17198/ 2:14
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  6.  

    Les Djinns [zvukový záznam] : symphonic poem = Džinové : symfonická báseň / César Franck .
    F26816/ 1: 4
    článek / část dokumentu

    článek / část dokumentu

  7.  

    Mytologie / Imre Trencsényi-Waldapfel ; Z maď. orig. přel. Ladislav Hradský a Arno Kraus . Praha : Odeon, 1967 . 336 s . [2, z toho volných 2]
    P5640; 2 (TRE)
  8. Nebezpečná zóna / Joy Fieldingová ; [z anglického originálu ... přeložila Milena Havlová] . Praha : Ikar, 2011 . 300 s . ISBN 978-80-249-1615-6 : . [13, z toho volných 11, Ve volném výběru 7]
    A52754; (FIE)
  9. Úvod do studia odborné literatury / Jan Vymětal, Miriam Váchová . Praha : Orac, 2000 . 287 s . ISBN 80-86199-19-3 . [2, z toho volných 2]
    N36730; 002/003 (VYM)

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.