Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. Jak dokonale zvládnout squash / Dominik Šácha ; [fotografie Miroslav Šneberger, archiv Jany Šmeralové] . Praha : Grada, 2006 . 104 s . ISBN 80-247-1462-0 : . [1, z toho volných 0]
    N46968; 796.3 (ŠÁCH)
    Jak dokonale zvládnout squash

    kniha + e-kniha

  2. Jako hvězdy v temné noci / Jojo Moyesová ; z anglického originálu The giver of stars ... přeložila Lucie Mikolajková  Praha : Ikar, 2022 . 398 stran . ISBN 978-80-249-4790-7 . [1, z toho volných 0]
    A73174; (MOY)
  3.  

    Neal Adams. Kniha třetí / scénář Dennis O'Neil, Len Wein ; kresba Neal Adams ; překlad: Pavel Švanda  Novara : De Agostini Publishing S.p.A., [2023] . Přibližně 200 stran . ISBN 978-88-9283-292-3 . [1, z toho volných 1]
    Část: 45.
    II-A73754/03; D-3 (O'NE)
  4. Osobní jménoChesterton, G. K. (Gilbert Keith), 1874-1936
    Jiné jménoChesterton, Gilbert Keith, 1874-1936
    NarozeníKensington - 29.05.1874
    ÚmrtíBeaconsfield - 14.06.1936
    Biogr.poz.Narozen 29.5.1874 Londýn (GB), zemřel 14.6.1936. Spisovatel, esejista, romanopisec, autor kriminálních příběhů, literárních studií, hagiografií, autobiografií, katolík.
    SouborSoubor autorit osobních jmen
    Odkazy (39) - Knihy
    (2) - Články
    (4) - CD
    (9) - Kapitoly a části knih
    (3) - ***nezarazeno***
    (9) - Zvukové knihy
    Chesterton, G. K. 1874-1936

    osoba

  5. Osobní jménoShaham, Hagai, 1966-
    Narození Izrael - 1966
    Biogr.poz.Izraelský houslista.
    SouborSoubor autorit osobních jmen
    Odkazy (2) - CD
    (5) - Nahrávky na CD
    osoba

    osoba

  6.  

    Forma, žánrmedailony
    Jiný termínliterární medailony
    medailony literární
    Viz též portréty
    SouborSoubor hesel pro formu a žánr
    Odkazy (1) - Soubor hesel pro formu a žánr
    (4) - Knihy v Braillově písmu
    (2) - Brožury
    (457) - Knihy
    (1) - Články
    (1) - CD
    (2) - ***nezarazeno***
    (9) - Zvukové knihy
    forma/žánr

    forma/žánr


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.