Počet záznamů: 1  

Dobrá a ještě lepší jitra

  1. SignaturaD3111
    Autor Nepil, František, 1929-1995 (Autor)
    Údaje o názvuDobrá a ještě lepší jitra [zvukový záznam] / František Nepil ; [vybral a sestavil Aleš Voves] ; [produkce Pavel Procházka]
    Dal.odpovědnost Voves, Aleš (Konferenciér)
    Procházka, Pavel, 1937-1995 (Producent, výrobce)
    Nepil, František, 1929-1995 (Vypravěč-komentár)
    Voves, Aleš (Autor úvodu atd.)
    Jágr, Miloslav, 1927-1997 (Ilustrátor)
    Hála, Jan, 1956- (Skladatel)
    Petřík, Pavel (Sekretář, tajemník, jednatel)
    Vyd.údaje[Praha] : Radioservis, p2002
    Fyz.popis1 zvuková deska (66:20) : digital, stereo ; 12 cm + 1 brožura (4 s.)
    Vydání na jiném médiuDobrá a ještě lepší jitra Nepil, František, 1929-1995
    Počet ex.1, z toho volných 1
    zvukový dokument

    zvukový dokument

    Přír.čísloLokaceDislokaceInfo
    800000026638Ústřední knihovnaKnihovna pro nevidomé a slabozraké (fond KJM)
    Úplný obsahPocta Nepilovi / úvodní slovo Aleše Vovse (3:01) -- Studánky (6:13) -- Klatovy (5:19) -- Velká Bíteš (6:31) -- Ještěd (5:10) -- Trenčín (8:38) -- Gejzíry na východním Slovensku (5:37) -- Podtatranské ovce (7:43) -- Vzpomínka na Františka Nepila / Miroslav Horníček (3:30) -- Silvestr (6:00) -- Pardubice (2:14)
    Klíč.slova česká literatura * humoristické fejetony
    MDT821.162.3
    DatabázeZvukové knihy
    AnotaceRozhlasové relace, ve kterých autor s humorem vyprávěl o všedních věcech.
    PoznámkyFejetony byly natáčeny v různých časových údobích pro pravidelný pořad Českého rozhlasu Dobré jitro z Prahy
    Nahrávky ze soukromého rozhlasového archivu Aleše Vovse a Světlany Popovičové
    Kompaktní deska (ADD)
    Kresba Miloslav Jágr
    Hudba Jan Hála
    Vypráví František Nepil
    Úvodní slovo Aleš Voves
    RealizaceÚprava a sestřih Pavel Petřík
    ISBNKč 229.00
    Nakladat.čísloCR 0224-2-801
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.Čeština
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.