Počet záznamů: 1  

Domácí klobásy

  1. Aschenbrandt, Karsten "Ted", 1971-

    Domácí klobásy : výroba, grilování, recepty / Karsten „Ted" Aschenbrandt ; fotografie Thomas Schultze. -- České vydání první. -- Praha : Vašut, 2015. -- 128 stran : barevné ilustrace ; 24 cm. -- Překlad z němčiny Alice Kavinová. -- Původně vydáno: Königswinter : Heel, 2011. -- Barevné fotografie. -- Terminologický slovník. -- Poznámka o autorovi. -- Obsahuje rejstříky. -- ISBN : 978-80-7236-926-3 (brožováno) : Kč 199.00.
    I. Schultze, Thomas II. Kavinová, Alice


    masitá jídla * masné výrobky * uzeniny * příprava jídel * maso * zpracování masa * kuchyňské vybavení * speciality * domácí klobásy * jídla s klobásou * polévky * hlavní jídla * chuťovky * grilované klobásy * kuchařské knihy * kuchařské recepty
    641/642 * 637.5 * 637.5 * 641/642 * (083.12)

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.