Počet záznamů: 1  

Jez a běhej

  1. Jurek, Scott, 1973-

    Jez a běhej : moje nečekaná cesta k úspěchu na ultrama ratonu / Scott Jurek společně se Stevem Friedmanem ; [z anglického originálu ... přeložili Anna Kudrnová a Jan Pipek]. -- 1. vyd. -- Praha : Mladá fronta, 2013. -- 248 s., [16] s. barev. obr. příl. ; 25 cm. -- Původně vydáno: V New Yorku : Houghton Mifflin Harcourt, 2012. -- Na příloze barevné fotografie, portréty. -- Ultramaratonské výsledky. -- Poznámky na konci knihy. -- Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík. -- Resumé: Již téměř dvě desetiletí je Scott Jurek hvězdou v extrémně náročném, ale stále populárnějším sportu - ultramaratonu. V roce 1999 jako naprosto neznámý závodník zvítězil v závodě Western States Endurance Run, stomílové trati vedoucí kalifornským pohořím Sierra Nevada. V tomto závodě zvítězil sedmkrát v řadě a stanovil při tom traťový rekord. Dvakrát vyhrál Badwater Ultramarathon, 217 km dlouhou cestu Údolím smrti. Nedávno vytvořil americký rekord v běhu na 24 hodin - urazil 266 km, téměř šest a půl maratonu za jediný den. A byl jedním z elitních sportovců, kteří jeli do Mexika běhat s indiánským kmenem Tarahumarů, o čemž pojednává bestseller "Zrozeni k běhu". Jurek dosáhl neuvěřitelných úspěchů, a to vše pouze při veganském stravování. Autobiografická kniha obsahuje množství fotografií a veganských receptů!. -- Název originálu: Eat & run : my unlikely journey to ultramarathon greatness. -- ISBN : 978-80-204-2871-4 : Kč 200.00.
    I. Friedman, Steve, 1955- II. Kudrnová, Anna, 1986- III. Pipek, Jan


    Jurek, Scott, 1973- * běh na dlouhé trati * maraton * americká literatura * autobiografické romány * vzpomínky * maratonští běžci * Jurek, Scott * dětství * dospělost * sportovní kariéra * běh * běh * běžecké závody * běžecký trénink * běh na dlouhé trati * maraton * ultramaratony * veganství * kuchařské recepty * autobiografické vzpomínky
    821.111(73)-3 * 929(73)

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.