Počet záznamů: 1  

Chodská kuchyně

  1. Vašák, Jaroslav, 1947-

    Chodská kuchyně / Jaroslav Vašák ; [ilustrace Martina Bozděchová ; odborná spolupráce Josef Nejdl, Muzeum Chodska v Domažlicích]. -- Vyd. 1. -- Praha : Ikar, 2012. -- 151 s. : il. ; 21 cm. -- (Krajové speciality). -- Vydala Euromedia Group. -- Gastronomický slovníček. -- Obsahuje bibliografii, odkazy na internetové stránky a rejstříky. -- ISBN : 978-80-249-2051-1 : Kč 229.00.
    I. Bozděchová, Martina II. Nejdl, Josef III. Muzeum Chodska (Domažlice, Česko)


    národní jídla * chodská jídla * kuchařství * vaření * Česko * česká jídla * národní jídla * chodská jídla * slaná jídla * předkrmy * polévky * hlavní jídla * masitá jídla * rybí jídla * zvěřinová jídla * bezmasá jídla * omáčky * bramborová jídla * houbová jídla * přílohy * saláty * sladká jídla * knedlíky * žemlovky * moučníky * lívance * koblihy * vdolky * záviny * buchty * cukroví * nápoje * kuchařské knihy * kuchařské recepty
    641.568(437.317) * 641.568(437.317)

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.