Počet záznamů: 1  

Proč se klepou řízky

  1. Mikeš, Vladimír, 1950-2007

    Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni / Vladimír Mikeš ; [ilustrace Václav Johanus]. -- Praha : Dokořán, 2008. -- 199 s. : il., tabulky ; 21 cm. -- Bibliografie a bibliografické odkazy. -- Rejstřík. -- ISBN : 978-80-7363-143-7 : Kč 225.00.
    I. Johanus, Václav, 1947-2024


    potraviny * vaření * molekulární gastronomie * potravinářská chemie * chemické procesy * přídatné látky * aditiva * sladidla * koření * nápoje * potravinové alergie * populárně-naučné publikace
    641/642 * 663/664

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.