Počet záznamů: 1  

Basic cooking

  1. Sälzer, Sabine

    Basic cooking : všechno, co potřebujete vědět, abyste uvařili rychle a dobře / Sabine Sälzerová, Sebastian Dickhaut ; [z německého originálu ... přeložila Dagmar Lieblová] ; [foto Barbara Bonisolli, Alexander Walter]. -- Vyd. 1. -- V Praze : Ikar, 2002. -- 168 s. : il. ; 30 cm. -- Původně vydáno: München : Gräfe und Unzer Verlag, 1999. -- Vydala Euromedia Group. -- Barevné fotografie. -- Slovník pojmů a postupů. -- Rejstřík. -- Název originálu: Basic cooking. -- ISBN : 80-7202-897-9 : Kč 269.00.
    I. Dickhaut, Sebastian II. Lieblová, Dagmar, 1929-2018 III. Bonisolli, Barbara IV. Walter, Alexander


    jídla * kuchařské knihy * domácí hospodářství * vaření * potraviny * jídla * kuchařské recepty * příručky * kuchařské recepty * příručky
    641.5

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.