Počet záznamů: 1  

100 zlatých pravidel pro úspěšné vztahy s lidmi

  1. SYS71588322
    LBL
      
    00000nam-a22-----3i-4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20240328205042.2
    008
      
    ######s########xr-#################cze
    020
      
    $a 978-80-271-0849-7 $q (brožováno) : $c Kč 279.00
    040
      
    $a OLA001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 316.4/.7 $x Sociální interakce. Sociální komunikace $2 Konspekt $9 18
    080
      
    $a 316.472.4 $2 MRF
    080
      
    $a 17.024.4 $2 MRF
    080
      
    $a 316.772.4 $2 MRF
    080
      
    $a (0.062) $2 MRF
    100
    1-
    $a Templar, Richard, $d 1950-2006 $4 aut $7 pna2005292330
    240
    10
    $a Templar, Richard, 1950-2006. Rules of pe ople. Česky
    245
    10
    $a 100 zlatých pravidel pro úspěšné vztahy s lidmi / $c Richard Templar ; překlad Martin Šikýř
    246
    3-
    $a Sto zlatých pravidel pro úspěšné vztahy s lidmi
    250
      
    $a První vydání
    264
    -1
    $a Praha : $b Grada, $c 2018
    300
      
    $a 221 stran ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Přeloženo z angličtiny
    520
    3-
    $a Chcete si vytvořit dobré vztahy s kolegy, známými, rodinou nebo kýmkoliv jiným? Chtěli byste umět vyjít i s problémovými lidmi? Sto zlatých pravidel, které v knize najdete, vám ukáže, jak se s ostatními naladit na stejnou vlnu, jak druhé pochopit, budovat s nimi pevné vztahy a jak z nich dostat to nejlepší. $c flexibooks
    650
    -7
    $a interpersonální vztahy $2 czenas $7 ph114786
    650
    -7
    $a úspěch $2 czenas $7 ph128351
    650
    -7
    $a interpersonální komunikace $2 czenas $7 ph121153
    700
    1-
    $a Šikýř, Martin, $d 1974- $4 trl $7 mzk2007417184
    910
      
    $a BOG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.