Počet záznamů: 1  

Rychlé recepty Low Carb

  1. SYS71375711
    LBL
      
    00000nam-a22-----3i-4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20191210143640.7
    008
      
    ######s########xr-#################cze
    015
      
    $a cnb002812353
    020
      
    $a 978-80-7236-996-6 $q (brožováno) : $c Kč 149.00
    040
      
    $e rda
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $a Pfannebecker, Inga $4 aut $7 ola2016921511
    240
    10
    $a Expresskochen Low Carb. $l Česky
    245
    10
    $a Rychlé recepty Low Carb / $c autorka: Inga Pfannebecker ; fotografie: Eisig Studio - Food Photo & Video
    250
      
    $a České vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Vašut, $c 2016
    300
      
    $a 62 stran : $b barevné ilustrace ; $c 20 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Jak na to
    500
      
    $a Překlad z němčiny Hana Habartová
    500
      
    $a Obálkový podnázev: Štíhlá linie raz dva
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    650
    -7
    $a nízkosacharidová dieta $2 czenas $7 ph923476
    650
    -7
    $a rychlá jídla $2 czenas $7 ph436720
    653
    0-
    $a Low Carb $a slaná jídla $a masitá jídla $a rybí jídla $a zeleninová jídla $a vegetariánská jídla $a polévky $a saláty $a omelety $a nákypy $a sladká jídla $a kuchařské knihy
    655
    -7
    $a kuchařské recepty $2 czenas $7 fd132687
    700
    1-
    $a Habartová, Hana $4 trl $7 xx0124279
    710
    2-
    $a Eising Studio $4 pht
    830
    -0
    $a Jak na to (Jan Vašut)
    910
      
    $a BOG001 $b N61806

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.