Počet záznamů: 1
O labužnictví
SYS 71136253 LBL 00000nim-a22-----3i-4500 003 CZ-BrKJM 005 20181114015843.3 008 140821---------xr-|||||||||||||||||cze-d 020 $c Kč 150.00 028 10
$a MP 2318 $b KTN 040 $a BOG001 $b cze 041 1-
$a cze $h fre 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19 080 $a 641/642 080 $a 613.2 100 1-
$a Brillat-Savarin, Jean Anthelme, $d 1755-1826 $4 aut $7 ola2003209074 245 10
$a O labužnictví $h [zvukový záznam] : $b fyziologie chuti / $c Anthelme Brillat-Savarin 260 $a [Praha] : $b KTN K.E. Macana, $c [2008] 300 $a 1 zvuková deska (840:31) : $b digital ; $c 12 cm 306 $a 140031 500 $a Přeloženo z francouzštiny 500 $a Načteno v roce 1995 500 $a Vydala Knihovna a tiskárna pro nevidomé K.E. Macana v Praze 500 $a Kompaktní deska 500 $a Formát MP3 (CD-ROM) 500 $a 385 MB 508 $a Digitalizaci zajistilo Centrum pomoci zr akově postiženým při občanském sdružení Integrace ; Převod z analogové nahrávky do MP3 zhotovil Zdeněk Drahoňovský 511 0-
$a Čte Jan Hyhlík 650 -7
$a gastronomie $2 czenas $7 ph120473 650 -7
$a národní jídla $2 czenas $7 ph115504 650 -4
$a kuchařské knihy 653 0-
$a kuchařství $a gastronomie $a vaření $a evropské kuchyně $a kuchařské recepty $a dějiny $a výklady $a mluvené slovo 655 -7
$a kuchařské recepty $2 czenas $7 fd132687 700 1-
$a Hyhlík, Jan, $d 1945- $4 prf $7 xx0075008 700 1-
$a Drahoňovský, Zdeněk $4 oth $7 xx0112086 765 0-
$t Physiologie du gout 776 0-
$t O labužnictví $a Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 $z 80-7106-111-5 $b 2., upr. vyd. $h 347 s. $d Praha, 1994 910 $a BOG001 $b D4997
Počet záznamů: 1