Počet záznamů: 1  

Anatomie kritiky

  1. SYS71069599
    LBL
      
    00000nam-a22-----3i-4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20191118191539.7
    008
      
    140821---------xr-|||||||||||||||||cze-d
    020
      
    $a 80-7294-078-3 : $c Kč 329.00
    040
      
    $a BOA001 $e AACR2 $b cze
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 82.0 $x Literatura (teorie) $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 82-9 $x Literární kritika, věcná literatura a různé další žánry $2 Konspekt $9 11
    080
      
    $a 82-95
    080
      
    $a 82.09
    100
    1-
    $a Frye, Northrop, $d 1912-1991 $4 aut $7 jn20000601658
    245
    10
    $a Anatomie kritiky : $b čtyři eseje / $c Northrop Frye ; s předmluvou Harolda Blooma ; [přeložila Sylva Ficová] ; [editor Miroslav Červenka]
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Brno : $b Host, $c 2003
    300
      
    $a 440 s. ; $c 21 cm
    490
    1-
    $a Teoretická knihovna ; $v sv. 4
    500
      
    $a Přeloženo z angličtiny
    500
      
    $a Slovníček pojmů
    500
      
    $a Poznámka překladatelky
    500
      
    $a Poznámka o autorovi
    500
      
    $a Poznámky na konci stránek
    504
      
    $a Rejstřík
    650
    -7
    $a literární věda $2 czenas $7 ph137144
    650
    -7
    $a literární kritika $2 czenas $7 ph115157
    650
    -7
    $a literární teorie $2 czenas $7 ph116427
    653
    0-
    $a teorie modů $a teorie symbolů $a archetypální kritika $a teorie mýtů $a archetypy $a rétorická kritika $a žánry $a rétorika
    655
    -7
    $a eseje $2 czenas $7 fd132213
    700
    1-
    $a Ficová, Sylva, $d 1970- $4 trl $7 ola2003199768
    700
    1-
    $a Bloom, Harold, $d 1930- $4 aui $7 mzk2005279381
    700
    1-
    $a Červenka, Miroslav, $d 1932-2005 $4 edt $7 jk01021682
    765
    0-
    $t Anatomy of criticism
    830
    -0
    $a Teoretická knihovna
    910
      
    $a BOG001 $b N41617

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.