Počet záznamů: 1
Chemie na talíři
SYS 0054337 LBL 01473cam-a22004217i-4500 003 CZ-BrKJM 005 20230619205628.7 007 ta 008 220215s2021----xr-ab--e------001-0-cze-d 015 $a cnb003376829 020 $a 978-80-271-2881-5 $q (brožováno) : $c Kč 399.00 040 $a OLD012 $b cze $d OSA001 $d BOG001 $e rda 072 -7
$a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmyslpochutin $2 Konspekt $9 19 080 $a 641/642 080 $a 54 080 $a 663 080 $a 664 100 1-
$a Dvořák, Ondřej, $d 1962- $4 aut $7 jn19990209171 245 10
$a Chemie na talíři / $c Ondřej Dvořák 250 $a První vydání 264 -1
$a Praha : $b Grada Publishing, $c 2021 300 $a 207 stran : $b ilustrace (převážně barevné), mapa ; $c 24 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 504 $a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík 520 3-
$a Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek?Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu. $c flexibooks 650 07
$a potraviny $2 czenas $7 ph115833 650 07
$a jídla $2 czenas $7 ph114847 650 07
$a vaření $2 czenas $7 ph126998 650 07
$a potravinářská chemie $2 czenas $7 ph115834 650 07
$a chemické procesy $2 czenas $7 ph119149 653 $a chemické vzorce 655 -7
$a populárně-naučné publikace $2 czenas $7 fd131864 910 $a BOG001 $b N70163
Počet záznamů: 1