Počet záznamů: 1  

Chemie na talíři

  1. SYS0054337
    LBL
      
    01473cam-a22004217i-4500
    003
      
    CZ-BrKJM
    005
      
    20230619205628.7
    007
      
    ta
    008
      
    220215s2021----xr-ab--e------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003376829
    020
      
    $a 978-80-271-2881-5 $q (brožováno) : $c Kč 399.00
    040
      
    $a OLD012 $b cze $d OSA001 $d BOG001 $e rda
    072
    -7
    $a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmyslpochutin $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641/642
    080
      
    $a 54
    080
      
    $a 663
    080
      
    $a 664
    100
    1-
    $a Dvořák, Ondřej, $d 1962- $4 aut $7 jn19990209171
    245
    10
    $a Chemie na talíři / $c Ondřej Dvořák
    250
      
    $a První vydání
    264
    -1
    $a Praha : $b Grada Publishing, $c 2021
    300
      
    $a 207 stran : $b ilustrace (převážně barevné), mapa ; $c 24 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    520
    3-
    $a Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek?Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu. $c flexibooks
    650
    07
    $a potraviny $2 czenas $7 ph115833
    650
    07
    $a jídla $2 czenas $7 ph114847
    650
    07
    $a vaření $2 czenas $7 ph126998
    650
    07
    $a potravinářská chemie $2 czenas $7 ph115834
    650
    07
    $a chemické procesy $2 czenas $7 ph119149
    653
      
    $a chemické vzorce
    655
    -7
    $a populárně-naučné publikace $2 czenas $7 fd131864
    910
      
    $a BOG001 $b N70163

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.